2007/11/26

A opět kruté amazonky v akci

Na serveru Cruel Amazons (Kruté amazonky) jsou dva nové filmy.
Krátká videa si můžete stáhnout po kliknutí na TRAILERS.
Teď se krátce zmíním o obsahu nových filmů:

HUNGRY THIEF (Krádež z hladu)
Otrok má přísnou dietu, protože je tlustý. Lady Suzy a Madam Kyra jej sledují, aby dodržoval dietu. Po dvou dnech ubohý otrok ukradne jídlo v kuchyni a je odhalen. Samozřejmě dostane pořádný výprask rákoskou.

THE REGRET (Lítost)
Delikvent byl odeslán na převýchovu k madam Lucy a madam Kate za to, že podváděl svou přítelkyni.


2007/11/23

Přísné dámy v pátek večer

Pracovní zaneprázdnění mi nedovoluje více se věnovat tématu pro naše dominantní čtenářky a submisivní čtenáře, ale tady přece jen pár fotek.

2007/11/16

Kruté amazonky v akci

Kvůli mému pracvonímu zaneprázdnění už jsme se dlouho nevěnovali tématu pro naše dominantní čtenářky a submisivní čtenáře, takže to teď napravuji.
Když se u Mood Pictures (maďarští producenti spankingových filmů) naučili točit filmy s výprasky delikventek, tak proč by se nepodívali i na velmi žádanou oblast ženské dominance a výsledkem je web Cruel Amazons (Kruté amazonky), kde jsou videa s tvrdými výprasky (často až do krve) delikventů.

Tady (nebo kliknutím na Trailers na stránce se seznamem videí) je možno si stáhnout řadu krátkých videí s výprasky delikventů, některá videa jsou jen pro tvrdší povahy, a neustále se objevují další.

Teď se krátce budu věnovat obsahu videí (a později v dalších příspěvcích budu pokračovat):
Common Slave (Společný otrok)
Video je debutem paní Amandy. Ubohý otrok trpí pod rákoskou čtyřech sadistických žen. Ženy otroka přiváží v singapurském stylu (podle skutečných soudních výprasků v Singapuru) a velmi silně vyplácejí rákoskou.