2006/05/19

Přísné ženy v akci

A ještě další fotky přísných žen v akci:
Fotky1 Fotky2 Fotky3 Fotky4

Výchovný institut pro muže

V našem pátečním tématu pro dominantní čtenářky a submisivní čtenáře vám představím fotky z Real Life Disciplinary Institute for Men (Výchovný institut pro muže).
Na placeném webu můžeme najít také
několik videí zdarma ke ztažení.

2006/05/12

Přísné dámy vyplácejí na holou

Pro naše dominantní čtenářky a submisivní čtenáře teď následuje pravidelné páteční téma:
Fotky1 Fotky2 Fotky3

Přísné dámy z OWK

Do našeho pátečního tématu patří příspěvek, který byl zveřejněn na zrušeném blogu. Doufám, že se nebudete zlobit, když jej teď zopakuji:

Dnes v tématu pro dominantní čtenářky a submisivní čtenáře udělám neplacenou reklamu dominantním dámám z The Other World Kingdom (Království jiného světa).
Podle domény víme, že tato instituce sídlí u nás, i když je spíše mezinárodní a používaný jazyk v ní není v žádném případě čeština, ale angličtina a němčina, neboť koruna není moc tvrdá měna. Také dominantní dámy nejsou jen české, ale mezinárodní.

Teď bych chtěl pospat jen jednu z mnoha zajímavých věcí, kterou můžete na stránkách najít.
Jedná se o soud, který je při OWK zřízen. Soud slouží dominantním dámám z celého světa, které nemusí být členkami OWK, ale uznávají takovouto nezávislou legislativní instituci. Soud se schází dvakrát ročně a řeší případy provinění otroků proti svým majitelkám. Pro neznalé DS (dominantně/submisivních) témat musím zdůraznit, že se nejedná o skutečné otroctví z dob minulých, ale v podstatě o dobrovolné otroctví podle stanovených pravidel, kdy je mezi dominantní paní a otrokem podepsaná smlouva, ve které jsou přesně stanoveny podmínky otroctví. Takové otroctví se musí líbit oběma stranám.
Každá z dominantních paní kdekoliv ve světě, která souhlasí s touto institucí, může dát podání k soudu na svého otroka. Především se jedná o jakákoliv porušení otrocké smlouvy. No prostě cokoliv, co je ve smlouvě stanoveno a otrok nedodrží, může být žalováno u tohoto soudu. Podání k soudu může dát i otrok, ale protože základním pravidlem soudu je totální ženská dominance, asi velkou šanci na úspěch nemá.
Soud vede Lady Judge, která je zvolena z dominantních dam OWK.
Obviněný otrok se jednání soudu zúčastní, musí se dostavit nejméně 3 hodiny před začátkem jednání a před jednáním soudu je umístěn v cele v OWK. Kromě Lady Judge se soudu může zúčastnit majitelka otroka. Tu může otrok požádat o milost stejně jako Královnu OWK.
Celé jednání soudu má přesně stanovená pravidla, otrok je při jednání zcela nahý, v okovech, klečí a nesmí bez dovolení promluvit.
Ve většině případů je otrok odsouzen k veřejné omluvě své paní a k veřejnému tělesnému trestu. Trest je vykonán do 24 hodin a do vykonání trestu je otrok v cele.
Některé udělené tresty jsou zveřejněny na OWK tady.

Tak například:
Případ č.1/2005
Obviněný: otrok josie
Zločin: špatné chování, ješitnost a nerespektování majitelky
Provinění proti: Vznešená paní Irene Boss
Trest: 10 ran rákoskou, 1 noc ve vězení v okovech
Soudkyně: Excelence vznešená Lady Mona

Případ č.4/2001
Obviněný: otrok laurent
Zločin: zapomněl na narozeniny své paní, špatné chování, nedostatečná pozornost potřebám své paní
Provinění proti: Madam Annie
Trest: 100x napsat „Slibuji, že nezapomenu na Vaše výročí.“, 30 ran bičem, 10 ran rákoskou a prosit za odpuštění Madam AnnieSoudkyně: Vznešená Lady Mona ze Švédska

2006/05/05

Přísné ženy s pevnou rukou

Teď tu máme naše páteční téma pro dominantní čtenářky a submisivní čtenáře:
Fotky1 Fotky2 Fotky3 Fotky4 Fotky5